Dorkász Étkeztetés

Vajon hány gyermek nem jut rendes ételhez a hétvégén? Hányuknak kell éhesen, reggeli nélkül iskolába vagy óvodába indulniuk? A gyermekek megfelelő táplálkozása elengedhetetlen a fejlődésük szempontjából. Ha nem esznek eleget és megfelelő minőségű ételt, akkor könnyebben és többször lesznek betegebbek is. Nem beszélve arról, hogy éhesen nem lehet tanulni vagy bármi hasznosat csinálni. A Dorkász a gyermekeken keresztül szeretné megváltoztatni a mélyszegénységgel küszködő családok sorsát. Ehhez kulcsfontosságú, hogy minden gyerek jó minőségű ételhez jusson megfelelő rendszerességgel.

Kiosztott élelmiszerjegyek évente:

Dorkász ételkuponok vásárlásával segítesz nekünk az étkeztetési programjainkat megvalósítani. A kedvezményezett családok általában tartósélelmiszer formájában kapják meg az élelmiszert tőlünk, mert meggyőződésünk, hogy jó, ha a család közösen készíti el az ételt és a gyermekek látják a szülőket főzni.

Egy kupon ára 300Ft ($1), mely egy étkezést fedez. Célunk, hogy idén 12000 ételadaggal tudjuk biztosítani az éhező gyermekek egészséges fejlődését!

Támogatni szeretnék